Two Punk Racing Two Punk Racing Puan: 4.4 / 5 123 defa puanlandı.
İki Kişilik » Two Punk Racing
Reklamlar

Two Punk Racing Oyunu

Puan: 4.37

Two Punk Racing oyunu sizi geleceğin dünyasına götürüyor. Yeni dünyada binalar ve yollar birbiri ile bütünleşiktir. Şehirleri saran yollarda süper-sport araçlar ile hünerlerinizi sergileyin! Oyun içinde bulunan kilitli araçları kazanabilmek için zamana karşı yarışmalı ve bölümleri size verilen sürede bitirmelisiniz.

Two Punk Racing oyununda 7 farklı modifiye araç bulunmaktadır. Araçlar hem daha güçlü hem de neon tasarımları ile sizi punk dünyaya götürebiliyor. 6 farklı bölüm ise sizi şehrin farklı yerlerinde geçiyor ve bu bölümleri tamamlamak özel sürüş yeteneği gerektiriyor.

Oyunu isterseniz 1 kişi isterseniz 2 kişi bölünmüş ekranda oynayabilirsiniz. Yolların üzerine yer alan hızlandırıcı işaretleri ile aracınızın hızınızı arttırabilirsiniz. Yeni bölümleri geçebilmek için kilitleri açılan yeni araçları kullanmalısınız çünkü zamana karşı yarışta her 1 saniyenin dahi çok önemi var.

Araçlarınız rampalardan havalandığında sağa – sola hamleler yaparak onları yola doğru çekebilirsiniz.  Ayrıca eğimli yollarda olabildiğince hızlı olun ki yer çekiminin etkisiyle aracınızın kontrolünü kaybetmeyin! Şimdi yarışa hazırsan, motive ol ve oyunu kazan!

Benzer Oyunlar
Tasarım ve kodlama RHMGames'e aittir. Kopyalanması veya değiştirilmesi suçtur.