Grand City Stunts Grand City Stunts Puan: 4.2 / 5 129 defa puanlandı.
İki Kişilik » Grand City Stunts
Reklamlar

Grand City Stunts Oyunu

Puan: 4.22

Grand City Stunts oyunu ile büyük bir şehirde uzun bir akrobasi ve yarış macerası başlıyor! Oyun sadece araba akrobasileri üzerine oluşmuyorda aynı zamanda iki kişilik veya tek kişilik oynayabileceğin bir çok yarış barındırıyor. Bütün yarışlara arkadaşının yanı sıra CPU tarafından kontrol edilen yarışçılarda katılacaktır. Eğer yarışlardan para kazanmak istiyorsanız, yarışı ilk sırada tamamlamanız gerekir.

Oyun kontrolleri:
1. Oyuncu:
Yönlendirme: "W,A,S,D"
Nitro: "F"
Geriye bakma: "T"
Yeniden doğma: "R"
El freni: "SPACE"

2. Oyuncu:
Yönlendirme: "OK TUŞLARI"
Nitro: "K"
Respawn: "O"
Look back: "L"
El freni: "SAĞ SHIFT"


Oyun ana menüsünden son derece geniş seçeneklere sahip araç performansı ve görüntü üzerine düzenlemeler yapabileceğiniz Customization menüsüne ulaşabilirsiniz. Performans düzenlemelerini motor, fren, araç kontrolü, nitro ve turbo üzerine yapabilirsiniz. Görüntü üzerine yapacağınız geliştirmeleri ise; aracınızı boyama, jant değiştirme ve boyama ve bunların yanı sıra araç üzerine vinil uygulayacak şekilde yapabilirsiniz.

Yarış modunda toplamda sekiz farklı yarış bulunuyor. Bu yarışlara tek kişi ya da iki kişi seçeneği ile katılabilirsiniz. Eğer tek kişi olarak yarış yapacak olursanız, yarışlardan para kazanabilir, iki kişilik yarış modunda ise yarışlardan para kazanamazsınız.

Görev modunda 6 farklı akrobasi görevi bulunuyor. Bu görevler size oldukça iyi kazanç sağlayacaktır. Aynı zamanda görev modundaki görevleri bitirdikten sonra dilerseniz trafiğin bulunmadığı bir şehirde aracınla dilediğin gibi gezinebilirsin.

Serbest sürüç modunda ise oyuna trafiğin bulunduğu bir şehirde başlayacaksın. Bu modda da para kazanma aktif olup, haritanın farklı yerlerine yerleştirilmiş paraları toplayarak para kazanabilirsin. Stunt arenaya giderek stunt yapabilir ve bu şekilde para kazanabilirsin. Bunun yanı sıra şehir içi trafikte serbest bir şekilde iki kişilik ya da tek kişilik olarak gezinebilirsin. Başlayalım mı?

İyi eğlenceler!

Benzer Oyunlar
Tasarım ve kodlama RHMGames'e aittir. Kopyalanması veya değiştirilmesi suçtur.